O nas

Glasbena šola Dolce je šola, ki svoj program fokusira na dva področja:
klavir in petje.

Dolce poslanstvo

Poslanstvo Glasbene šole Dolce je v svojih učencih, ne glede na njihovo starost, odkriti njihove glasbene potencijale in jih potem maksimalno izkoristiti ter jim omogočiti čudovito učno in glasbeno izkušnjo.

Vpis

Vpis v vse naše programe je možen skozi celotno koledarsko leto. Šola je odprta skozi celotno koledarsko leto, kajti veliko učencev ima ravno poleti največ časa za intenzivno vajo. Drug vzrok za to pa je, da dva ali tri mesece odsotnosti z dela z učiteljem ali celo neigranja inštrumenta za učenca lahko pomeni še najmanj en mesec dodatnega dela, da se vrne na raven, ki jo je dosegel pred poletnim odmorom.

Lokacija

Prostori glasbene šole Dolce so v Ljubljani.
V dogovoru z učencem izjemoma poučujemo tudi na njegovem domu.

Kontakt

Glasbena šola Dolce
Gospodinjska 8, 1000
LjubljanaSlovenija


Telefon: +386 51 411 312
Elektronski naslov: info@glasbenasola.si

Dolce ekipa

Jurij Čendak, vodstvo

Mojca Slokan, klavir

Gaja Sorč, solo petje

STOPITE V STIK Z NAMI

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek
  e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@glasbenasola.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Glasbena šola Dolce prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  Zakaj BREZPLAČNA uvodna ura?
  osebni-stick-icon

  Osebni stik

  Zelo pomembno je, da imata učenec in učitelj dober osebni stik (medsebojno kemijo), saj to lahko veliko pripomore k samemu napredku in počutju učenca. Brezplačna uvodna ura vam omogoča, da spoznate in začutite učitelja, še preden se odločite za delo z njim.

  vase-predznanje-icon

  Vaše predznanje

  Uvodna ura omogoča učitelju, da spozna močne in šibke točke v vašem trenutnem znanju. Na podlagi tega vam lahko ponudi najustreznejši program in način dela, obenem pa lahko oceni, katerih področij se bo treba najprej lotiti.

  ustreznost-programa

  Ustreznost programa

  Mnogo učiteljev ponuja splošne lekcije za vse žanre in vsa področja glasbe, pri čemer pa seveda trpi sama kvaliteta poučevanja, še bolj pa napredek, rezultati in zadovoljstvo učenca. Zato se v Dolce posvečamo samo področjem, ki jih zares dobro poznamo in katere lahko ponudimo učencem v najvišji možni kvaliteti. Namen uvodne ure je torej tudi to, da skupaj z učiteljem ocenita, ali naš program ustreza vašim pričakovanjem in ali vam bo lahko prinesel želene rezultate.

  prvi-glazbeni-nasveti-icon

  Prvi glasbeni nasveti

  V želji, da pomagamo čim več glasbenikom, je večji del brezplačne ure namenjen reševanju najbolj perečega problema s katerim se kandidat v tistem trenutku sooča pri svojem igranju. Tako lahko pomagamo že takoj in tudi v primeru, da se kandidat ne odloči za nadaljevanje. V veliki večini primerov pa nam kandidati izkažejo svoje zaupanje in se odločijo za nadaljevanje svoje učne poti v glasbeni šoli Dolce.