Brezplačna ura

Prijavite se na brezplačno uro v Glasbeni šoli Dolce.

  Izberi program: *KlavirPetje

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek
  e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@glasbenasola.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Glasbena šola Dolce prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Varovanje podatkov.

  Prednosti glasbene šole

  dolce

  Prednosti glasbene šole

  dolce

  Prednosti glasbene šole

  dolce
  ozadje-note

  VPIŠE SE LAHKO
  KDORKOLI, NE GLEDE
  NA STAROST

  note_01
  note_02
  ozadje-note

  VPIS JE MOŽEN
  KADARKOLI
  V LETU

  ozadje-note

  PROGRAM JE
  PRILAGOJEN
  POSAMEZNIKU

  note_03
  ozadje-note

  VPIŠE SE LAHKO
  KDORKOLI, NE GLEDE NA STAROST

  ozadje-note

  VPIS JE MOŽEN
  KADARKOLI
  V LETU

  ozadje-note

  PROGRAM JE
  PRILAGOJEN POSAMEZNIKU

  Zakaj BREZPLAČNA uvodna ura?
  osebni-stick-icon

  Osebni stik

  Zelo pomembno je, da imata učenec in učitelj dober osebni stik (medsebojno kemijo), saj to lahko veliko pripomore k samemu napredku in počutju učenca. Brezplačna uvodna ura vam omogoča, da spoznate in začutite učitelja, še preden se odločite za delo z njim.

  vase-predznanje-icon

  Vaše predznanje

  Uvodna ura omogoča učitelju, da spozna močne in šibke točke v vašem trenutnem znanju. Na podlagi tega vam lahko ponudi najustreznejši program in način dela, obenem pa lahko oceni, katerih področij se bo treba najprej lotiti.

  ustreznost-programa

  Ustreznost programa

  Mnogo učiteljev ponuja splošne lekcije za vse žanre in vsa področja glasbe, pri čemer pa seveda trpi sama kvaliteta poučevanja, še bolj pa napredek, rezultati in zadovoljstvo učenca. Zato se v Dolce posvečamo samo področjem, ki jih zares dobro poznamo in katere lahko ponudimo učencem v najvišji možni kvaliteti. Namen uvodne ure je torej tudi to, da skupaj z učiteljem ocenita, ali naš program ustreza vašim pričakovanjem in ali vam bo lahko prinesel želene rezultate.

  prvi-glazbeni-nasveti-icon

  Prvi glasbeni nasveti

  V želji, da pomagamo čim več glasbenikom, je večji del brezplačne ure namenjen reševanju najbolj perečega problema s katerim se kandidat v tistem trenutku sooča pri svojem igranju. Tako lahko pomagamo že takoj in tudi v primeru, da se kandidat ne odloči za nadaljevanje. V veliki večini primerov pa nam kandidati izkažejo svoje zaupanje in se odločijo za nadaljevanje svoje učne poti v glasbeni šoli Dolce.