O nas

Gaja Sorč

SOLO PETJE

Sopranistka Gaja Sorč je svojo pevsko pot začela pri prof. Marjanu Trčku, akademijo pa zaključila pri prof. doc. Barbari Jernejčič Fürst. Izobraževala se je tudi pri Charlotte Lehmann, Martini Zadro, Ellen Rissinger, Davidu Boothroydu in Alenki Slokar Bajc.

Kot solistka je sodelovala (in še sodeluje) z mnogimi zasedbami; Tamburjaši iz Vipave, MoPZ ProVox, MePZ Postojna, ljubljanskimi partizani (s katerimi je odpela slavnostni koncert ob 75. obletnici zbora v Gallusovi dvorani, z njimi pa nadaljuje turnejo po sloveniji v kantati Hej partizan) in drugimi, odpela pa je tudi mnogo solo koncertov.

V okviru akademije za glasbo je nastopila v vlogah Papagene (Čarobna piščal) in Flore (Obrat vijaka), sodelovala pri Mini Operah in mnogih drugih projektih.

Debitirala je v vlogi Hmeljske princese R. Gobca v Žalcu (ob boku z Mojco Bitenc, Gregorjem Ravnikom in Matjažem Stopinškom), februarja 2020 pa odigrala vlogo Julije (v alternaciji z Ireno Yebuah Tiran) v istoimenski operi A. Makovca v Novem mestu.

Nastopila je tudi v mnogih slovenskih muzikalih, kot so Moje pesmi, moje sanje (alternacija Eve Černe v glavni vlogi Marie), Annie, Pepelka in Druščina. Nekaj časa je bila članica zasedbe Perpetuum Jazzile in back vokalistka pri Magnificu.

Prednosti glasbene šole

dolce

Prednosti glasbene šole

dolce

Prednosti glasbene šole

dolce
ozadje-note

VPIŠE SE LAHKO
KDORKOLI, NE GLEDE
NA STAROST

note_01
note_02
ozadje-note

VPIS JE MOŽEN
KADARKOLI
V LETU

ozadje-note

PROGRAM JE
PRILAGOJEN
POSAMEZNIKU

note_03
ozadje-note

VPIŠE SE LAHKO
KDORKOLI, NE GLEDE NA STAROST

ozadje-note

VPIS JE MOŽEN
KADARKOLI
V LETU

ozadje-note

PROGRAM JE
PRILAGOJEN POSAMEZNIKU

Zakaj BREZPLAČNA uvodna ura?
osebni-stick-icon

Osebni stik

Zelo pomembno je, da imata učenec in učitelj dober osebni stik (medsebojno kemijo), saj to lahko veliko pripomore k samemu napredku in počutju učenca. Brezplačna uvodna ura vam omogoča, da spoznate in začutite učitelja, še preden se odločite za delo z njim.

vase-predznanje-icon

Vaše predznanje

Uvodna ura omogoča učitelju, da spozna močne in šibke točke v vašem trenutnem znanju. Na podlagi tega vam lahko ponudi najustreznejši program in način dela, obenem pa lahko oceni, katerih področij se bo treba najprej lotiti.

ustreznost-programa

Ustreznost programa

Mnogo učiteljev ponuja splošne lekcije za vse žanre in vsa področja glasbe, pri čemer pa seveda trpi sama kvaliteta poučevanja, še bolj pa napredek, rezultati in zadovoljstvo učenca. Zato se v Dolce posvečamo samo področjem, ki jih zares dobro poznamo in katere lahko ponudimo učencem v najvišji možni kvaliteti. Namen uvodne ure je torej tudi to, da skupaj z učiteljem ocenita, ali naš program ustreza vašim pričakovanjem in ali vam bo lahko prinesel želene rezultate.

prvi-glazbeni-nasveti-icon

Prvi glasbeni nasveti

V želji, da pomagamo čim več glasbenikom, je večji del brezplačne ure namenjen reševanju najbolj perečega problema s katerim se kandidat v tistem trenutku sooča pri svojem igranju. Tako lahko pomagamo že takoj in tudi v primeru, da se kandidat ne odloči za nadaljevanje. V veliki večini primerov pa nam kandidati izkažejo svoje zaupanje in se odločijo za nadaljevanje svoje učne poti v glasbeni šoli Dolce.